Frontstage

H Κασέτα του Μελωδία 99.2 για τη Βίκυ Μοσχολιού

SOLD OUT η Κασέτα του Μελωδία 99.2 για τη Βίκυ Μοσχολιού | Μαγεία, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη στο Ηρώδειο!

Η «Κασέτα του Μελωδία 99.2» για τη Βίκυ Μοσχολιού ήταν μια συγκινητική γιορτή προς τιμήν της αξεπέραστης ερμηνεύτριας από τον Μελωδία 99.2, τη Δήμητρα Γαλάνη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Γιώτα Νέγκα και ήταν η πρώτη φορά που το ρεπερτόριό της τιμήθηκε στο Ηρώδειο.

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το μεγάλο αφιέρωμα του Μελωδία 99.2 στη δωρική φωνή του ελληνικού τραγουδιού, με τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες να τιμούν το πλούσιο ρεπερτόριό της, παρουσία χιλιάδων θεατών, πολλών καλλιτεχνών και συνεργατών της Βίκυς Μοσχολιού αλλά και της οικογένειάς της που υπήρξε πολύτιμός αρωγός στην προετοιμασία και υλοποίηση αυτής της συναυλίας. 

Για περισσότερες από δύο ώρες ο κόσμος που είχε κατακλίσει από νωρίς το απόγευμα το κατάμεστο Ηρώδειο τραγουδούσε ένα προς ένα τα τραγούδια που σφράγισε με την ερμηνεία της η Βίκυ Μοσχολιού. Τραγούδια που παραδίδονται πλέον, ως μια τεράστια καλλιτεχνική κληρονομιά, από τη μία γενιά στην άλλη.

Η Βίκυ Μοσχολιού τα κατάφερε.
Είναι στην καρδιά και στην ψυχή μας και θα παραμείνει για πάντα.

«Ξέρω ότι θα μείνω στις καρδιές των ανθρώπων, στις δισκοθήκες τους, στα σπίτια τους.
Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν συλλογή από τα τραγούδια μου που θα τα ακούνε και τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους και θα είμαι μέσα στην ψυχή και την καρδιά τους»
έλεγε η Βίκυ Μοσχολιού σε συνέντευξή της στον Γιώργο Παπαστεφάνου, για την εκπομπή «Οι φίλοι μου».

Στιβαρή και αγέρωχη, η φωνή της Μοσχολιού συνδύαζε την αρτιότητα ενός μουσικού οργάνου με την βυζαντινή δωρικότητα και μια «μελαγχολική βραχνάδα» που πάντα  θα μας συγκινεί. Μια ερμηνεύτρια που αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί πρότυπο για πολλές τραγουδίστριες. 

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έχοντας στο πλευρό τους, τους εξαιρετικούς μουσικούς Μανώλη Πάππο (μπουζούκι, ενορχήστρωση), Νεοκλή Νεοφυτίδη (πιάνο, ενορχήστρωση), Νίκο Κατσίκη (μπουζούκι), Νίκο Γύρα (κιθάρα), Μιχάλη Δαρμά (κοντραμπάσο), Βασίλη Δρογκάρη (ακορντεόν), Στρατή Σκουρκέα (κρουστά, ντραμς) και Φώτη Σιώτα (βιολί), παρουσίασαν την ξεχωριστή Κασέτα του Μελωδία για τη Βίκυ Μοσχολιού χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη μαγεία, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη!

Επιμέλεια προγράμματος: Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Ξενοφών Ραράκος, Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα

Επιμέλεια παραγωγής: Frontstage / Prospero
Ηχολήπτης FOH: Δημήτρης Μπουρμπούλης  
Ηχολήπτης stage: Παναγιώτης Ηλιόπουλος 
Σχεδιασμός & χειρισμός φώτων: Περικλής Μαθιέλης

 

 

More from Corporate News

Want to learn more or advertise with us?