Frontstage

Ο Desmond Child στην Frontstage

Ο Desmond Child, ο δημιουργός των μεγαλύτερων διεθνών επιτυχιών, βρέθηκε στα studios της Frontstage.

Alice Cooper • Bonnie Tyler • Bon Jovi • Aerosmith • Cher • Ricky Martin

Ο Desmond Child, ο δημιουργός των μεγαλύτερων διεθνών επιτυχιών, βρέθηκε στα studios της Frontstage, με αφορμή την επερχόμενη συναυλία του στο Ηρώδειο την Δευτέρα 27 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 22 Ιουνίου το πρωί, ο Desmond Child έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη, το αχτύπητο δίδυμο του RED Morning Show, της Νο1 πρωινής εκπομπής! Με χιούμορ και ειλικρίνεια ο Desmond Child απάντησε σε όλα και έτσι οι ακροατές του RED 96.3 θα μπορούν να απολαύσουν τη συνέντευξη τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 9:30 το πρωί.

Ο βραβευμένος με Grammy Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός συνάντησε τον Σπύρο Παγιατάκη του En Lefko 87.7 με τον οποίο ετοίμασαν μία εκπομπή με επιλογές τραγουδιών και των δύο, την οποία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι ακροατές του σταθμού την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα!

Στο studio του HiT 88.9 και αφού ήδη το περιβάλλον του είχε γίνει οικείο, καθώς και ο ίδιος ήταν πολύ φιλικός με όλους, η Κατερίνα Ψιμοπούλου αποφάσισε να του μάθει τη «Φράση Που Πληρώνει», την οποία στη συνέχεια επαναλάμβανε συχνά για να μην την ξεχάσει σε περίπτωση που τον ρωτήσουν ποτέ στο τηλέφωνο!

Η επίσκεψη έκλεισε στην καταπράσινη αυλή μας, όπου ο Desmond Child - φανερά ευδιάθετος - είχε πολλές ιστορίες να διηγηθεί στον Πέτρο Κουμπλή του RED 96.3, τον Σπύρο Παγιατάκη του En Lefko 87.7, τον Δημήτρη Βραχνό του Μελωδία 99.2 και την Κατερίνα Ψιμοπούλου του HiT 88.9! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι ιστορίες εκείνες που αφορούσαν στα διεθνώς διάσημα τραγούδια τους και το πως ή γιατί γράφτηκαν! 

Αναμένουμε λοιπόν να τον δούμε στις 27 Ιουνίου 2022, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, όπου μαζί με τα λαμπρότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία συναυλία - αφιέρωμα στον ελληνικό πολιτισμό, με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, ενώ μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης.

 

 

More from Corporate News

Want to learn more or advertise with us?