Frontstage

1st place in the Best Workplaces™ for Women Hellas 2023 list

Η Frontstage Entertainment κατέλαβε την 1η θέση στη λίστα Best Workplaces™ for Women Hellas 2023, τη λίστα που περιλαμβάνει τις εταιρείες που οι εργαζόμενες γυναίκες προτιμούν να δουλεύουν.

Η Frontstage Entertainment με υπερηφάνεια ανακοινώνει την κατάκτηση της 1ης θέσης στη λίστα του Great Place to Work® Best Workplaces™ for Women Hellas 2023, σε συνέχεια της συμμετοχής της στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© και της Πιστοποίησης της από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas
Η διάκριση αυτή βασίζεται στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιείται από τους ίδιους τους εργαζόμενους κι έχει να κάνει με την προσωπική τους εμπειρία μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Τα κριτήρια αξιολόγησης που καθορίζουν τη θέση της εταιρίας στη λίστα των καλύτερων εταιριών για γυναίκες, “Best Workplaces™ for Women Hellas”, είναι: 
•    H συνολική απόδοση της εταιρίας  στο ερωτηματολόγιο έρευνας εργασιακού κλίματος Trust Index™.
•    Οι θετικές απαντήσεις των γυναικών στην έρευνα, συγκρινόμενες με το σύνολο του πληθυσμού της εταιρίας.
•    Η βαρύτητα των απαντήσεων των εργαζόμενων γυναικών σε επιμέρους ερωτήσεις που έχουν σχέση με την αντιμετώπιση των φύλων στην εταιρία, τις ίσες αμοιβές, τη δυνατότητα εξέλιξης και προαγωγών, τη δυνατότητα λήψης άδειας όταν χρειάζεται, καθώς και την ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής.
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.greatplacetowork.gr/best-workplaces-for-women/

Η Frontstage είναι σταθερά ο No.1 ραδιοφωνικός όμιλος της Ελλάδας με το 33% των ακροατών να συντονίζεται καθημερινά στους σταθμούς μας. Έχουμε στο ενεργητικό μας 5 από τους σημαντικότερους και δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της 
Αθήνας, τους: RED 96.3, En Lefko 87.7, HiT  88.9, Μελωδία 99.2 και Kids Radio 88.6.
 
Επιπλέον, η Frontstage δραστηριοποιείται στη διοργάνωση  music, cultural, και corporate events εδώ και 12 χρόνια, διαθέτοντας μία αφοσιωμένη ομάδα παραγωγής. Με πλούσια εμπειρία σε παραγωγές συναυλιών και φεστιβάλ, σε εκθέσεις και εταιρικά events, η Frontstage δημιουργεί και προσφέρει πολιτιστικές εκδηλώσεις, μεγάλης και μικρής κλίμακας, καθώς και custom-made εταιρικά projects.

Η ανθρώπινη προσέγγιση στους εργαζομένους της είναι αυτό που έκανε την Frontstage Entertainment να βρεθεί στην 1η θέση στη Λίστα Best Workplace for Women Hellas 2023.

Στην Frontstage προσφέρεται η ευκαιρία σε όλους τους εργαζόμενους να συναναστρέφονται καθημερινά με πολλές αφορμές. Θα βγούμε για εταιρικά bonding events, θα βρεθούμε στα πάρτυ και live sessions των σταθμών, θα χορέψουμε στο live stage στο ισόγειό μας για μεσημεριανή γυμναστική, θα κανονίσουμε να βγούμε μαζί στα events που χορηγούμε ή διοργανώνουμε, ή απλά θα βρεθούμε για brainstorming sessions ή για να γιορτάσουμε κάποιον συνεργάτη με φαγητό ή ποτό στο γραφείο! Η δουλειά μας, μάς διασκεδάζει και μας φέρνει κοντά…στην Frontstage πάνω από όλα είμαστε μια παρέα που σιγά σιγά με τα χρόνια έχει γίνει οικογένεια. 

Όλα τα μέλη αυτής της «εργασιακής οικογένειας», με πρώτη την ίδια την CEO μας, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για μουσική, ραδιόφωνο, διασκέδαση και πολιτισμό. Η Frontstage απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων που έχει βασικό όραμα να προσφέρει ποιοτική μουσική ψυχαγωγία, καινοτόμα πολιτιστικά δρώμενα και αξιομνημόνευτες εμπειρίες για την πόλη και τους ακροατές της, και με την ίδια αφοσίωση και τις ίδιες αρχές λειτουργεί και η ίδια για τους εργαζόμενους της. 

Όλο το παραπάνω σε συνδυασμό με τον σεβασμό, την καθημερινή κατανόηση και τη μεγάλη ευελιξία που υπάρχει εσωτερικά  σχετικά με το ωράριο εργασίας, την τηλεργασία, και την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών ραντεβού και εξωεργασιακών υποχρεώσεων, μας κάνει να νιώθουμε σαν το σπίτι μας και πολύ περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ! 
 
Η φράση που συνοψίζει τον τρόπο που εργαζόμαστε και συνυπάρχουμε στην εταιρία:

“Work, play, create, have fun.”

 

 

Frontstage Entertainment proudly announces the achievement of the 1st place in the Great Place to Work® Best Workplaces™ for Women Hellas 2023 list, following the participation in the annual work environment survey Trust Index© and its Certification by Great Place to Work organization ® Hellas. 
This distinction is based on the anonymous and confidential evaluation, which is carried out by the employees and has to do with their experience in the work environment. The evaluation criteria that determine the position of the company in the list of the best companies for women, "Best Workplaces™ for Women Hellas", are:
• The company's overall performance in the Trust Index™ work environment survey questionnaire.
• The positive responses of women in the survey, compared to the total population of the company.
• The importance of female employees' responses to individual questions related to the treatment of gender in the company, equal wage payment, the possibility of development and promotions, the opportunity of using one's leave when needed, as well as the work - life balance.
Find more information: https://www.greatplacetowork.gr/best-workplaces-for-women/

Περισσότερα Corporate News

Want to learn more or advertise with us?