Frontstage

Πρόεδρος της ΕΙΙΡΑ η CEO της Frontstage

Η δική μας Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, ιδιοκτήτρια και CEO της Frontstage, αναδείχθηκε Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΕΙΙΡΑ).

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΙΡΑ

 

Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΙΡΑ, σε χθεσινή συνεδρίασή του, αναδεικνύοντας ομόφωνα ως νέα Πρόεδρο ΔΣ την Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου του Ομίλου Frontstage (RED, EN LEFKO, HiΤ, Μελωδία, Kidsradio.com 88.6) και ως Αντιπρόεδρο του ΔΣ τον Κώστα Φωτόπουλο (Όμιλος STAR).  Στις υπόλοιπες θέσεις εξελέγησαν επίσης ομόφωνα η Αγγέλα Κακαουνάκη (ΣΚΑΙ), Γενική Γραμματέας, ο Νίκος Μπιλίρης (Pepper, ΜΕΝΤΑ), Ταμίας, ενώ τα καθήκοντα της νέας θέσης του Ειδικού Γραμματέα ανέλαβε ο Αλέξης Καρακατσάνης (ANT1 Group: Easy, Ρυθμός).  Τα ανωτέρω μέλη συγκροτούν την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΙΙΡΑ, με καθήκοντα τον καθημερινό συντονισμό των δράσεων της Ένωσης.

Μέλη του εννεαμελούς ΔΣ της ΕΙΙΡΑ παραμένουν οι Βαγγέλης Σπάρταλης (REAL FM), Στέλιος Μιχαλόπουλος (Όμιλος Αττικών Εκδόσεων: Athens DeeJay, Athens Rock, Λάμψη), Μίνα Μάζη (Politis Group: Sfera, Μουσικός, Music), ενώ εισέρχεται ως νέο μέλος του ΔΣ o Χρήστος Γιακουμόπουλος (GALAXY 92).

Κοινή θέση των μελών ΔΣ αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση των δράσεων προαγωγής της εικόνας του αγαπημένου μέσου, του ραδιοφώνου, ως ο σταθερά αποτελεσματικός συνεργάτης των διαφημιζομένων, τόσο στις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες λειτουργίας της αγοράς, όσο και πριν από αυτές.  Στο αμέσως προσεχές διάστημα άλλωστε, θα τεθούν υπόψη της διαφημιστικής αγοράς νέα ευρήματα ερευνών των επιστημονικών ομάδων του Παντείου Πανεπιστημίου, της ΑΕΜΑΡ, και των εταιρειών MRB & Global Link, που καταδεικνύουν τη σταθερή σχέση του ραδιοφώνου με τους ακροατές του, που έμεινε αναλλοίωτη και κατά την περίοδο της πανδημίας.

Το ΔΣ ευχαριστεί τον απελθόντα Πρόεδρο Παναγιώτη Κωστάκη (Kiss FM) για την πολυετή συνεισφορά του στην Ένωση και στις δράσεις για την ανάδειξη των θεμάτων της ιδιωτικής ραδιοφωνίας.

 

 

Περισσότερα Corporate News

Want to learn more or advertise with us?