Frontstage

Πιστοποίηση Great Place to Work για την Frontstage

Certified by Great Place to Work!

Η εταιρεία Frontstage βρίσκεται για μία ακόμη φορά στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε τη διάκριση πιστοποίησης του Great Place to Work, κερδίζοντας τον τίτλο και το αντίστοιχο badge “Certified by Great Place to Work”. Μέσα από έρευνα που διενεργήθηκε ανάμεσα στους εργαζόμενους της εταιρείας, στην οποία κλήθηκαν να αξιολογήσουν το ευρύτερο εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας, αλλά και τα επίπεδα εμπιστοσύνης σε αυτή και στην κουλτούρα της, προέκυψε ένα αποτέλεσμα που δικαιώνει τη δουλειά και την αφοσίωση τόσο των υπαλλήλων όσο και της Διοίκησης - μιας σχέσης αμφίδρομης, μιας σχέσης που χτίζεται καθημερινά.

Η Frontstage, ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός όμιλος της Ελλάδας με το 33% των ακροατών να ακούν καθημερινά  τους σταθμούς της, έχει στο ενεργητικό της 5 από τους  σημαντικότερους και δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, τους RED 96.3, En Lefko 87.7, HiT 88.9, Μελωδία 99.2 και kidsradio.com, το οποίο εκπέμπει στην Αθήνα από τους 88.6 FM.

Επιπλέον, η Frontstage δραστηριοποιείται στη διοργάνωση music, cultural, και corporate events εδώ και 10 χρόνια, διαθέτοντας μία αφοσιωμένη ομάδα παραγωγής.

Με πλούσια πείρα σε παραγωγές συναυλιών και φεστιβάλ, σε εκθέσεις και εταιρικά events, η Frontstage δημιουργεί και προσφέρει πολιτιστικές εκδηλώσεις, μεγάλης και μικρής κλίμακας, καθώς και custom-made εταιρικά projects.

Ακολουθήστε μας:
Facebook | LinkedIn | Instagram | YouTube

Περισσότερα Corporate News

Want to learn more or advertise with us?