Frontstage

All Things Radio

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 3:09 μ.μ.

Την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, στις 13 Φεβρουάριου, διοργανώθηκε το σημαντικότερο γεγονός της ραδιοφωνικής αγοράς, το ALL THINGS RADIO!

Με πρόσκληση της ΕΙΙΡΑ και με την υποστήριξη της ΑΕΜΑΡ (Αστική Εταιρεία Μέτρησης Ακροαματικότητας Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής), κορυφαίοι διεθνείς ομιλητές του ραδιοφώνου παρουσίασαν τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα του μέσου, τη δημιουργικότητα στις παγκόσμιες καμπάνιες, το ψηφιακό μέλλον. Συμμετείχαν στελέχη της ελληνικής αγοράς media, των ραδιοφώνων, της διαφήμισης και της δημιουργικότητας στις καμπάνιες, της έρευνας, αλλά και των διαφημιζομένων brands.

Υπό τον γενικό θεματικό τίτλο «Γιατί Ραδιόφωνο;», στο βήμα του συνεδρίου βρέθηκαν κορυφαίοι ευρωπαϊκοί οργανισμοί, φορείς των νέων τάσεων, ιδεών και καλών πρακτικών της ευρωπαϊκής ραδιοφωνικής αγοράς, το Radiocentre UK, το Radioplayer Wordwide, το Radiodays Europe, το Cannes Lions International Festival of Creativity, η Bauer Media, το iRadio Ireland, σε 8 θεματικές ενότητες, στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ, στο Μαρούσι.

Το συνέδριο απευθυνόταν σε επαγγελματίες των ραδιοφώνων, διαφημιστές και διαφημιζόμενους, αλλά και στους λάτρεις του μέσου.

 

More from Corporate News

Want to learn more or advertise with us?